Zwemles bij De Sypel

Inschrijven voor zwemles kan vanaf een leeftijd van 4 jaar. Het is bij regulere lessen mogelijk om te lessen via leskaarten of om te kiezen voor het all inclusive A-pakket. Een inschrijfformulier is af te halen en in te leveren bij de receptie. Na betaling van de inschrijfkosten krijgt het kind een chipband waarmee tijdens de 'wachtperiode' voordelig recreatief kan worden gezwommen. Op deze manier kunnen kinderen alvast wat watervrij worden. Op het moment dat gestart wordt met zwemles wordt het resterende bedrag betaald.

Onze professionele en enthousiaste zweminstructeurs begeleiden kinderen snel en deskundig om het A-, B- en C-diploma te behalen. We besteden veel tijd aan het vertrouwd raken met water en laten het kind zoveel mogelijk bewegingservaring opdoen. Vertrouwen is de basis voor een plezierige tijd in het zwembad!

Les & Score module

Via Les & Score zijn de vorderingen per onderdeel te volgen. Heeft het kind bij elk onderdeel een groene smiley, dan mag hij of zij kind naar het volgende niveau.

Blijf op de hoogte van de voortgang!

Alles over zwemlessen!

Meer weten over zwemles

Centrum veilige sport

De NRZ streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden.

Zij vinden het belangrijk dat de consumenten van de branche in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen.

Om dit mogelijk te maken is Centrum Veilige Sport Nederland van NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche.