Les & Score module

Via Les & Score zijn de vorderingen per onderdeel te volgen. Heeft het kind bij elk onderdeel een groene smiley, dan mag hij of zij kind naar het volgende niveau.

Blijf op de hoogte van de voortgang!

Inschrijven voor zwemles

Inschrijven voor zwemles kan vanaf een leeftijd van 4 jaar. Het is bij regulere lessen mogelijk om te lessen via leskaarten of om te kiezen voor het all inclusive A-pakket. Een inschrijfformulier is af te halen en in te leveren bij de receptie. Na betaling van de inschrijfkosten krijgt het kind een chipband waarmee tijdens de 'wachtperiode' voordelig recreatief kan worden gezwommen. Op deze manier kunnen kinderen alvast wat watervrij worden. Op het moment dat gestart wordt met zwemles wordt het resterende bedrag betaald.

Zwemtijden bij De Sypel

Er wordt de gehele week zwemles gegeven. Tijdens het inschrijven kan aangegeven worden welke dag de voorkeur heeft. De wachttijd kan per dag verschillen. Een les duurt 45 minuten. Bij regulier zwemles is er eenmaal per week zwemles. De zwemtijden wijzigen op het moment dat het kind naar een volgend niveau gaat. De dag en de instructeur blijven het gehele traject gelijk. 

Privé-zwemles en snelcursus

Naast de reguliere zwemlessen is het mogelijk om privĂ©-zwemles te volgen. Deze lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal drie kinderen. Snel en goed leren zwemmen, in slechts 5 maanden? Ook dit is mogelijk in zwembad de Sypel.

Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Zwembad De Sypel is Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's. Met de Nationale Zwemdiploma's kies je voor kwaliteit. Hiermee wordt de basis gelegd voor een leven lang zwemplezier en -veiligheid. We besteden veel tijd aan het vertrouwd raken met water en laten uw kind zoveel mogelijk bewegingservaring opdoen. Vertrouwen is de basis voor een plezierige tijd in het zwembad. Meer weten over de Nationale Zwemdiploma's?