Belangrijke data zwemles, vakantiezwemles en kijklessen

Van oud naar nieuw!

Onlangs hebben wij een planning ontvangen betreffende de overgang van het oude naar het nieuwe zwembad. Dit zal voor de zwemlessen een aantal gevolgen hebben.

Vanaf maandag 2 januari 2023 zal het huidige recreatiebad gesloten worden. We beschikken dan een aantal weken alleen over het huidige wedstrijdbad.

  • Vanaf maandag 9 januari 2023 (na de kerstvakantie) zwemmen alle kinderen in het huidige wedstrijdbad. De huidige lestijden worden gehandhaafd.
  • Vanaf donderdag 16 februari 2023 zal het huidige wedstrijdbad ook gesloten zijn en stappen wij over naar het nieuwe doelgroepenbad.
  • Omdat dit doelgroepenbad kleiner van formaat is dan het huidige wedstrijdbad zullen de kinderen vanaf 16 februari 2023 om de week zwemles volgen.
  • Het schema met de zwemlessen volgt t.z.t. via de e-mail. Deze zal ook op onze website gepubliceerd worden.
  • Kinderen krijgen dus om de week zwemles. Ter compensatie zullen er extra lesgevers aanwezig zijn tijdens de zwemlessen.
  • Leskaarten worden verlengd.
  • Er zijn in verband met ruimtegebrek geen kijklessen in deze periode (vanaf maandag 9 januari tot opening van het volledige nieuwe zwembad).

Zoals het nu in de planning staat zal deze fase tot halverwege maart 2023 duren. De exacte data worden t.z.t. bekend gemaakt.

Mochten er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande punten dan ontvangt u deze informatie via de zweminstructeur. De genoemde data zijn onder voorbehoud van de waterkwaliteit en andere onvoorziene omstandigheden.

Vakantiezwemles in de kerstvakantie

In de kerstvakantie bieden we bij De Sypel vakantiezwemles aan voor kinderen die bij ons op zwemles zitten. 

Via de onderstaande link kunt u een plek reserveren. Dit gaat op niveau. Iedereen kan in eerste instantie één keer inschrijven. Als later blijkt dat er nog plekken over zijn kan dit worden uitgebreid. 

Inschrijven kan woensdag 21 december vanaf 10.00 uur via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_De_Sypel/Vakantie_zwemlessen 

Proef- en diplomazwemmen

Iedere maand is er bij De Sypel een afzwemmoment. In onderstaand overzicht is te zien wanneer en voor welk diploma er proef- en diplomazwemmen gepland staat. Het diplomazwemmen voor diploma C gaat in overleg met de instructeur. 

25 januari proefzwemmen A
1februari diplomazwemmen A
   
8 februari proefzwemmen B
15 februari diplomazwemmen B

Vakanties

Kerstvakantie

Zaterdag 24 december gaan de zwemlessen gewoon door. Vanaf 25 december tot en met 8 januari zijn er geen reguliere zwemlessen. 

Kijkles

Er zijn in verband met ruimtegebrek geen kijklessen in de periode vanaf maandag 9 januari tot opening van het volledige nieuwe zwembad.