Recreatief zwemmen

Binnenbad

Het binnenbad is tijdelijk in aangepaste vorm geopend! In de tijdelijke situatie is alles een beetje anders dan voorheen. Los van de nieuwe routing en de tijdelijke kleedruimtes missen er ook een aantal onderdelen in het huidige binnenzwembad. Zo is er geen peuterbad en instructiebad meer. Ook werken de bubbels in het recreatief bad niet. Uiteraard is het water in het recreatiebad nog lekker warm voor de groepslessen of recreatief zwemmen en is het wedstrijdbad nog uitermate geschikt voor het zwemmen van de dagelijkse baantjes. Ook de duikplank is niet meer aanwezig. 

Deze voorzieningen kunnen het komende jaar gebruikt worden zodat het binnenbad open kan blijven tijdens de bouw van het nieuwe zwembad. Er kan gezwommen worden in het oude wedstrijdbad en het recreatiebad tot de nieuwbouw open gaat. 

Wil je weten wanneer je kunt komen zwemmen? Kijk op de pagina reserveren voor het actuele rooster.

Buitenbad

Lekker komen zwemmen in het buitenbad? De eerste weken van september is het buitenbad in de ochtend nog geopend voor banenzwemmen. Wel even reserveren van te voren! Lees voor een bezoek de maatregelen in verband met het coronavirus goed door. Op deze manier kunnen we op een veilige en verantwoorde manier zwemmen.