Zwemaanbod

Recreatief zwemmen op zaterdag en zondag

Dag Tijd Soort
Zaterdag 13.00 - 16.00 uur recreatief zwemmen
Zondag 10.00 - 11.30 uur banenzwemmen
  12.00 - 15.00 uur recreatief zwemmen

Binnenbad

Het binnenbad is tijdelijk in aangepaste vorm geopend! In de tijdelijke situatie is alles een beetje anders dan voorheen. Los van de nieuwe routing en de tijdelijke kleedruimtes missen er ook een aantal onderdelen in het huidige binnenzwembad. Zo is er geen peuterbad en instructiebad meer. Ook werken de bubbels in het recreatief bad niet. Uiteraard is het water in het recreatiebad nog lekker warm voor de groepslessen of recreatief zwemmen en is het wedstrijdbad nog uitermate geschikt voor het zwemmen van de dagelijkse baantjes. Ook de duikplank is niet meer aanwezig. 

Deze voorzieningen kunnen het komende jaar gebruikt worden zodat het binnenbad open kan blijven tijdens de bouw van het nieuwe zwembad. Er kan gezwommen worden in het oude wedstrijdbad en het recreatiebad tot de nieuwbouw open gaat. 

Buitenbad

Trek sportieve baantjes in het wedstrijdbad! Zwem gezellig samen in het recreatiebad of spetter in één van de peuterbaden. Liever een wedstrijdje van de familieglijbaan of gewoon genieten op de ligweides? Het kan deze zomer allemaal in het buitenbad van De Sypel! 

Meer informatie? Kijk op de pagina over het buitenbad!