Recreatief zwemmen

Komen zwemmen in de zomervakantie (19 juli 2021 tot en met 29 augustus 2021)? Bekijk hier welke maatregelen in verband met het coronavirus er momenteel van toepassing zijn.

Buitenbad

Lekker komen zwemmen in het buitenbad? Wel even reserveren van te voren! Lees voor een bezoek de maatregelen in verband met het coronavirus goed door. Op deze manier kunnen we op een veilige en verantwoorde manier zwemmen. Let op!

Scroll de tabel om meer te zien
Zwemmen in het buitenbad tijdens de zomervakantie!*
maandag tot en met vrijdag  
7.00 - 8.30 uur banenzwemmen
8.30 - 14.00 uur blok 1 recreatief zwemmen
14.30 - 20.00 uur blok 2 recreatief zwemmen
Scroll de tabel om meer te zien
zaterdag en zondag  
10.00 - 16.00 uur recreatief zwemmen

Binnenbad

Het binnenbad is tijdelijk in aangepaste vorm geopend! In de tijdelijke situatie is alles een beetje anders dan voorheen. Los van de nieuwe routing en de tijdelijke kleedruimtes missen er ook een aantal onderdelen in het huidige binnenzwembad. Zo is er geen peuterbad en instructiebad meer. Ook werken de bubbels in het recreatief bad niet. Uiteraard is het water in het recreatiebad nog lekker warm voor de groepslessen of recreatief zwemmen en is het wedstrijdbad nog uitermate geschikt voor het zwemmen van de dagelijkse baantjes. 

Deze voorzieningen kunnen het komende jaar gebruikt worden zodat het binnenbad open kan blijven tijdens de bouw van het nieuwe zwembad. Er kan gezwommen worden in het oude wedstrijdbad en het recreatiebad tot de nieuwbouw open gaat. 

Bij warm weer kan het zijn dat het binnenbad gesloten is!

Scroll de tabel om meer te zien
Zwemmen in het binnenbad tijdens de zomervakantie!
maandag tot en met vrijdag  
7.00 - 8.30 uur banenzwemmen
14.00 - 18.00 uur recreatief zwemmen
Scroll de tabel om meer te zien
Zaterdag en zondag  
10.00 - 16.00 uur recreatief zwemmen

* De zomervakantie is van 19 juli 2021 tot en met 29 augustus 2021!