Toezichthouders voor het zwembad gezocht

Team De Sypel is op zoek naar collega's!

Voor het zwembad in Harderwijk is team Sport(accommodaties) op zoek naar meerdere toezichthouders zwembad (minimaal 3,46 uur per week). Lijkt dit je iets? Lees dan verder. 

Hier ga je werken

Sport zet Harderwijk in beweging! Ben je op zoek naar een baan in teamverband in een sportieve omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met een minimum uurloon van maar liefst € 14,- is dit een interessante (bij)baan voor sportieve kandidaten.

Harderwijk is een ondernemende gemeente met een open & menselijk karakter waar men op een ontspannen wijze kan wonen, werken & genieten. Hiervoor wil de Gemeente Harderwijk zich dan ook samen met haar medewerkers volledig inzetten. Dit doen we door middel van een ‘kleinere’ en flexibele overheid, waarin de samenleving wordt gefaciliteerd in plaats van gereguleerd. Hierin staat samenwerken en netwerken met de inwoners centraal. Ook is een deel van de bedrijfsvoering samengevoegd in het samenwerkingsverband Meerinzicht waar de Gemeenten Zeewolde en Ermelo ook zijn aangesloten. En aangezien de samenleving continu verandert, zijn wij ook blijvend in ontwikkeling. Wil je meer weten over werken bij Harderwijk of over Ermelo, Zeewolde en Meerinzicht, kijk dan op http://werkenbij.meerinzicht.nl.

Sportcomplex de Sypel staat centraal in team Sport(accommodaties) en wordt je thuisbasis. Dit team bestaat uit ruim 30 medewerkers, variërend van zweminstructeurs, toezichthouders zwembad, sporthalbeheerders, receptieteam en coördinerend personeel. Het sportcomplex bestaat uit 2 sporthallen, een binnen- en buitenbad, vergaderzalen en een sportcafé. Daarnaast zijn er nog acht gymzalen/sporthallen verspreid over Harderwijk, die het team beheert en exploiteert. Begin 2023 wordt het nieuwe binnenbad, met wedstrijdbad, doelgroepenbad en recreatiedeel inclusief glijbanen, geopend, waar je komt te werken.

Dit ga je doen

In deze functie houd je toezicht op de zwembaden tijdens onze recreatieve openingstijden. Je zorgt er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze baden. Verder verricht je watermetingen en signaleer en rapporteer je eventuele tekortkomingen en draagt je zorg voor verzorgd materiaal. Tevens ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en schoonhouden van de accommodatie

Jouw talenten

Naast dat je jezelf herkent in onze kernwaarden Open, Ontspannen en Ondernemend, herken je je ook in het onderstaande profiel:

 • Je hebt bij voorkeur een diploma Zwemmend Redden voor Zwembaden, diploma Lifeguard of gelijkwaardig, of bent bereid deze te halen (en daar willen wij je in ondersteunen).
 • Je bent in het bezit van een geldig EHBO/BHV (incl. reanimatie) of bereid om hiervoor een training te volgen (op onze kosten).
 • Je bent flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (voornamelijk ’s avonds en in het weekend en tijdens zomermaanden eventueel hele dagen).
 • Je bent klantgericht, gastvrij en verleent service.
 • Je kan in voorkomende situaties kordaat optreden.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer.
 • Je hebt affiniteit met sport en zwemmen.

Dit krijg je van ons

Een afwisselende functie in een dynamisch team bij de gemeente Harderwijk, voor minimaal 3,46 uur per week. De functie is gewaardeerd in schaal 4, met een minimumsalaris van € 1.781,- bruto per maand (aanloopschaal) tot een max. van € 2.731,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kent Harderwijk ook nog uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat is opgebouwd uit onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Naast dat je dit kan laten uitbetalen kan je ook gebruik maken van een fiscaal voordeel  door gebruik te maken van bijvoorbeeld ons fietsplan of jouw contributie voor de vakbond.
 • Een onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden/avonden.
 • Een toeslag bezwarende werkomstandigheden.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (max. 40 km enkele reis, mogelijkheid om fiscaal uit te ruilen met je IKB) of je volledige reiskosten als je met het OV reist.
 • Een goede pensioenregeling bij het ABP.
 • Kortingen op verschillende verzekeringen (IPAP, CZ, IZA, Menzis of een van de andere privé verzekeringen).
 • Elke werknemer krijgt een mobiele telefoon in bruikleen. Deze mobiele telefoon mag ook privé worden gebruikt.
 • Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden op: https://werkenbij.meerinzicht.nl/arbeidsvoorwaarden/

Laten we kennismaken

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot 23 november 2022. Solliciteren doe je via de sollicitatiebutton.

Ook studenten worden van harte uitgenodigd te reageren.

Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kun je die stellen aan Bianca Galjee, via 0341-411325. Vragen over de sollicitatieprocedure kunnen gesteld worden aan Joyce Tekke, via 085-1108148.

Solliciteren