Sluiting 'oude' recreatiebad

Van oud naar nieuw!

Om het nieuwe zwembad in gebruik te kunnen nemen, moet het nieuwe zwembad aangesloten zijn op de nieuwe installaties. Het overzetten van oud naar nieuw vereist technische werkzaamheden die tijd kosten.

We proberen tijdens het overzetten zoveel mogelijk open te blijven. Daardoor moet er wel in fases gewerkt worden en kan niet alles tegelijkertijd overgezet worden. 

Planning

Dit is de planning betreffende de overgang van het oude naar het nieuwe zwembad. Dit zal voor de zwemlessen, groepslessen, banenzwemmen en het recreatief zwemmen een aantal gevolgen hebben.

  • Vanaf maandag 2 januari 2023 is het huidige recreatiebad gesloten. We beschikken dan een aantal weken alleen over het huidige wedstrijdbad.
  • Dit zal gevolgen hebben voor de zwemlessen, groepslessen en het recreatief zwemmen of banenzwemmen. 
  • Vanaf donderdag 16 februari 2023 zal het huidige wedstrijdbad ook gesloten zijn en stappen wij over naar het nieuwe doelgroepenbad.
  • Omdat dit doelgroepenbad kleiner van formaat is dan het huidige wedstrijdbad zal het in deze periode voor kunnen komen dat activiteiten niet doorgaan of op een ander tijdstip plaatsvinden. 
  • Via de openingstijden pagina zullen wij per dag aangeven welke activiteiten er zijn. Het is verstandig om de website te checken voordat u een bezoek aan De Sypel brengt. 

Zoals het nu in de planning staat zal deze fase tot halverwege maart 2023 duren. De exacte data worden t.z.t. bekend gemaakt.

Mochten er wijzigingen zijn ten aanzien van bovenstaande punten dan publiceren wij deze informatie via de website en social media. De genoemde data zijn onder voorbehoud van de waterkwaliteit en andere onvoorziene omstandigheden.