Diplomatour B-diploma met Sypie

Sypie is samen met collega’s van team De Sypel op pad geweest om diploma’s uit te delen. In Harderwijk, Hierden, Ermelo en Zeewolde hebben zij met hun ‘diplomatour’ 46 kinderen blij gemaakt met hun B-diploma.

Zwembad moest de deuren sluiten in verband met de corona maatregelen

Zwembad De Sypel moest vanaf 5 november, net als alle zwembaden, haar deuren tijdelijk sluiten. De overheid hoopt met, de sluiting van in ieder geval 2 weken, de groei van het aantal coronabesmettingen te verminderen.

Proefzwemmen als afzwemmen zien

Op woensdag 4 november mocht een groep kinderen proefzwemmen voor hun B-diploma. De kinderen die het proefzwemmen gehaald hebben, zouden woensdag 11 november mogen afzwemmen. Door de sluiting van het zwembad kon dit afzwemmoment helaas niet doorgaan.

De zweminstructeurs van De Sypel lieten het er niet bij zitten. Zij hebben in overleg met de Nationale Raad Zwemveiligheid besloten het proefzwemmen te zien als afzwemmen. De kinderen die woensdag 4 november hun proefzwemmen gehaald hebben zijn dus geslaagd voor het B-diploma.

Diploma’s coronaproef uitdelen

Geweldig nieuws voor de kinderen die geslaagd zijn dus! Team De Sypel is daarom woensdagmiddag samen met Sypie in een versierde auto, compleet met muziek op pad gegaan. Alle kinderen werden met een bezoekje verrast. Wat waren de reacties positief en wat was het fijn om al die blije gezichtjes te zien. Missie geslaagd!

Naar overzicht