De beste wensen! Op naar een mooi 2021.

De wereldwijde pandemie van het coronavirus treft ons allemaal. Het is ook voor sportcomplex De Sypel een bewogen jaar geweest. Met sluitingen. Met maatregelen. En nog meer maatregelen. 

Maar ook een jaar waarin veel kinderen hun zwemdiploma hebben gehaald. Een jaar waarin Sypie de wereld buiten het zwembad op zocht om diplomas uit te delen. Een jaar waarin we fit bleven door de lessen: aquasport, zwangerschapszwemmen, fifty fit, ouder en kind zwemmen en medisch zwemmen. Een jaar waarin de jeugd fijn heeft kunnen gymmen en trainen in de sporthallen. Een jaar waarin bijna 1.200 kinderen zijn komen schoolzwemmen.  Samen met jullie hebben we dit op een veilige en verantwoorde manier voor elkaar gekregen. 

En nu op naar een nieuw jaar! Een jaar waarvan we nog niet precies weten wat ons te wachten staat. Maar wel een jaar waarin we er wederom samen voor gaan. Samen staan we sterk. Tot in het nieuwe jaar!

Sportcomplex de Sypel is vooralsnog gesloten tot 19 januari 2021. Via de website en social media zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. 

Naar overzicht