Het binnenbad is weer open en de nieuwbouw gaat verder

Het huidige binnenbad is weer open! Het binnenzwembad is vier weken gesloten geweest en in die tijd zijn er tijdelijke kleed- en douche voorzieningen gebouwd rondom het wedstrijdbad en het recreatiebad. Daarnaast zijn de nieuwe technische installaties aangesloten op de huidige baden.

Deze voorzieningen kunnen het komende jaar gebruikt worden zodat het binnenbad open kan blijven tijdens de bouw van het nieuwe zwembad. Er kan gezwommen worden in het oude wedstrijdbad en het recreatiebad tot de nieuwbouw open gaat. Hierdoor kunnen zwemlessen, doelgroepen, schoolzwemmen en recreatief zwemmen en banenzwemmen doorgaan.

Nieuwe routing

Door de aanpassingen is er een nieuwe routing in het zwembad. De plattegrond met deze nieuwe routing kunt u zien bij de receptie van het sportcomplex. 

Let op niet alles is hetzelfde!

In de tijdelijke situatie is alles een beetje anders dan voorheen. Los van de nieuwe routing en de tijdelijke kleedruimtes missen er ook een aantal onderdelen in het huidige binnenzwembad. Zo is er geen peuterbad en instructiebad meer. Ook werken de bubbels in het recreatief bad niet. Uiteraard is het water in het recreatiebad nog lekker warm voor de groepslessen of recreatief zwemmen en is het wedstrijdbad nog uitermate geschikt voor het zwemmen van de dagelijkse baantjes. 

Op naar een geheel nieuw zwembad

Voor iedereen is de nieuwe (tijdelijke) situatie even aanpassen en wennen. Met z'n allen kunnen we er een fijne tijd van maken waarin iedereen op een prettige en veilige manier kan blijven zwemmen. Heb je tips, idee├źn of vragen? Neem contact met ons op! 

Naar overzicht